Kategóriák

HIVATALOS KERESKEDÉS
ÉS SZERVIZ

Kategóriák
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Hírlevél
Partnereink
Házhozszállítás

Termék részletek


STIHL KM 131 - Kombirendszer 4-mix motoros kombigép körfogantyúval

244 990 Ft

Ingyenes szállítás!

 

Nagy teljesítményű, szabadalmazott 4-MIX elven működő kombimotor körfogantyúval, univerzális felhasználásra. Olaj és benzin keverékével működik. Kiváló motoros erő. Könnyen szállítható és tárolható. Praktikus gyorscsatlakozó a villámgyors szerszámcsere érdekében. Valamennyi kombiszerszámhoz használható. Egyszerűsített indítás, hosszú élettartamú papír légszűrő és nyomógombos motorleállítás.

 

Alapfelszereltség

Kézi üzemanyagpumpa
A kézi üzemanyag-szivattyúval egy hüvelykujj nyomással üzemanyag kerül a karburátorba. Ennek köszönhetően a motor akár egy hosszabb üzemszünet után is kevesebb rántással beindítható.

 

Körfogantyú mélységhatárolóval
A körfogantyú a legtöbb ház körüli munkához alkalmas. Különösen praktikus szegélynyírási munkákhoz szűk helyviszonyok esetén.


Többfunkciós markolat nyomógombos stop gombbal
A motor mindig indításra kész, és valamennyi kezelőszerv a markolatba van integrálva. A gép leállítása nyomógombbal történik.

 

4-MIX motor
A díjazott STIHL innováció. Az első STIHL négyütemű motor, amely olaj-benzin keverékkel működik. Egyesíti a kétütemű és négyütemű motor előnyeit. Akár 80%-kal kevesebb füstgáz, mint egy összehasonlítható kétütemű motornál. Kellemes hanggal és jó forgatónyomatékkal.

 

Hosszú élettartamú légszűrő
Könnyen hozzáférhető, hosszú csereperiódusú papírszűrő.

 

Nyomógombos stopkapcsoló
A gép mindig indításra kész, leállítása pedig gombnyomásra történik.

 

Antivibrációs rendszer
Az antivibrációs rendszer a zöldfelületek gondozására alkalmas motoros eszközöknél kerül alkalmazásra. A rezgéscsillapító gumibakok csökkentik a megterhelő rezgések átvitelét, amelyek a motor és a forgó vágóeszközök által keletkeznek. Így a fogantyúk rendkívül rezgésszegények, ami a munkát kényelmessé és erőkímélőbbé teszi. 

 

Dekompressziós rendszer
Annak érdekében, hogy az új 4-MIX motor indításakor minden tökéletesen működjön, dekompressziós rendszert építettünk be, amely indításkor megnöveli a szelepek nyitva tartását. Ezáltal jelentősen csökken a gép berántásához szükséges erő.

 

Gyorscsatlakozó
A csatlakozás a szorítócsavar egyszerű meglazításával szétválasztható. A kombiszerszámok behelyezésekor az összekötő karmantyúba épített kényszerpálya gondoskodik arról, hogy a hajtótengely automatikusan mindig a megfelelő helyzetbe forduljon. Szerszám ehhez a művelethez nem szükséges.

 

Tömeg kg: 4,4 (Üzemanyag nélkül, eszköz nélkül)
Lökettérfogat cm³: 36,3
Teljesítmény LE: 1,9
Teljesítmény kW: 1,4
Hossz a csatlakozóig cm: 94

 

 

 • Raktárkészlet
  VAN
  Státusz
  Raktáron    
  Tömeg
  4,5 kg/db