HIVATALOS KERESKEDÉS
ÉS SZERVIZ

Kategóriák
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Házhozszállítás

Termék részletek


STIHL MS 881 MAGNUM - a legnagyobb és a legerősebb!

STIHL MS 881 MAGNUM - a legnagyobb és a legerősebb!
 • STIHL MS 881 MAGNUM - a legnagyobb és a legerősebb!
 • STIHL MS 881 MAGNUM - a legnagyobb és a legerősebb!
 • STIHL MS 881 MAGNUM - a legnagyobb és a legerősebb!
 • STIHL MS 881 MAGNUM - a legnagyobb és a legerősebb!
 • STIHL MS 881 MAGNUM - a legnagyobb és a legerősebb!
669 990 Ft

Ingyenes szállítás és ajándékok (benzinbekeverő flakon, láncolaj, Servicing KIT)

A legkeményebb és legigényesebb munkákhoz minden szakember megtalálja a szükséges teljesítményt az MS 881 láncfűrészben. Frissített motorfelépítésével és akár 41 hüvelykes vezetőlemez-hosszával az MS 881 a legnagyobb és legerősebb fűrész a STIHL termékcsaládban. Az előző modellnél nagyobb üzemanyag-hatékonyság időt és pénzt takarít meg. Egy másik időtakarékos funkció a leállító kapcsoló, amely a motor leállítása után automatikusan visszatér futási helyzetbe, csökkentve a motor elárasztásának esélyét indításkor.

 • Lökettérfogat: 121,6 cm³
 • Teljesítmény: 8,7 LE
 • Vezetőlemez hossza: 105 cm
 • Súly: 9,9 kg

 

Állítható automata olajozó
Az Állítható Automatikus Olajozó lehetővé teszi a felhasználó számára a vezetőlemez és a fűrészlánc kenőanyagának beállítását a különböző rúdhosszokhoz és vágási körülményekhez.

Anti-Vibration System
A STIHL kifejlesztett egy rendszert a kézi elektromos berendezések rezgésszintjének minimalizálására. A STIHL antivibrációs rendszer segíti csökkenteni a kezelő fáradtságát és kényelmesebb munkavégzést biztosít.

 

STIHL ElastoStart™
Az ElastoStart™ indítófogantyú a STIHL exkluzív jellemzője. Ez egy beépített lengéscsillapítóval ellátott indítási markolat, amely segíti csökkenteni az indítózsinór meghúzásakor szükséges erőfeszítést. Az ElastoStart™ indítófogantyú észrevehetően csökkenti a hirtelen fellépő csúcserőket (kompressziót), amelyek általában indításkor érezhetők. Az első kompressziós löket után a markolatnál fellépő erők kisimulnak.

Üzemanyag- és olajsapkák rögzítőkkel
Az üzemanyag- és olajsapka-rögzítők rögzítik a sapkákat az egységhez a nagyobb kényelem érdekében.

Oldalsó hozzáférésű láncfeszítő
Az oldalsó hozzáférésű láncfeszítő sokkal kényelmesebbé teszi a felhasználó számára, hogy a fűrészláncot rúdkulccsal állítsa be, szemben a vezetőlemez állítócsavar tipikus helyével.

STIHL Quickstop®
A STIHL láncfűrészek láncleállító rendszerrel vannak felszerelve, amely bizonyos visszarúgási helyzetekben csökkenti a sérülések kockázatát. STIHL Quickstop® láncféknek hívják. A STIHL Quickstop® láncfék úgy van kialakítva, hogy leállítja a lánc forgását, ha a kezelő keze vagy tehetetlensége aktiválja, ha a fűrész kellő erővel visszarúg. Egyes munkahelyzetekben a STIHL Quickstop® láncfék tehetetlenséggel aktiválható, a másodperc töredékein belül leállítva a láncot.

Tekintse meg működés közben!Ematic™ kenőrendszer
Az Ematic™ vezetőlemez a STIHL OILOMATIC® fűrészlánccal együtt használva megfelelő kenést és kisebb olajfogyasztást biztosít, mint a hagyományos módszerek. A rendszer azért működik, mert a vezetősínben stratégiailag elhelyezett két rámpa segít visszatartani az olaj áramlását, és minden kenést a rúd és a láncszemek csúszó felületeire, valamint a szegecsekre és a meghajtó furataira irányítani, ami viszont csökkentheti a rudat. olajfogyasztás akár 50%.

Dekompressziós szelep
A dekompressziós szelep, amelyet „deco” vagy „deco valve”-nak is neveznek, kiengedi a hengerben lévő kompressziót a könnyebb indítás érdekében. A dekompressziós szelep átmenetileg csökkenti a kompressziót az égéstérben a forgatás során, és segít csökkenteni az indítókötél meghúzásához szükséges erőfeszítést. Kézzel nyitható és automatikusan bezár, amint a motor beindul.

HD2 légszűrő
Az egység új HD2 légszűrője mosható, ami rendkívül hosszú szűrő-élettartamot biztosít és csökkenti a karbantartási költségeket. A nagy felület lehetővé teszi a hosszabb üzemidőt a tisztítások között és a nagy teljesítményt még poros és száraz körülmények között is. Összességében a HD2 légszűrő jobb védelmet nyújt a motor számára, mint a hagyományos légszűrők.

A STIHL termékcsalád legnagyobb legerősebb fűrésze
Frissített motorfelépítésével és akár 41 hüvelykes vezetőlemez-hosszával az MS 881 a legnagyobb, legerősebb láncfűrész a STIHL-kínálatban.

Nagyobb üzemanyag-hatékonyság és alacsonyabb kipufogógáz-kibocsátás az előző modellhez képest
Az MS 881 ugyanolyan teljesítménnyel rendelkezik, mint az MS 880, miközben kevesebb üzemanyagot fogyaszt és csökkenti a kipufogógáz-kibocsátást, időt és pénzt takarít meg, miközben a környezetet is kíméli.

Hatékony leállító kapcsoló technológia
A hatékony leállító kapcsoló technológia időt takarít meg a felhasználóknak, és csökkenti annak lehetőségét, hogy indításkor elárasztsák a motort.

A karburátor beállításainak egyszerű kézi beállítása
A karburátor egyszerűsített kialakítása lehetővé teszi az egyszerű kézi beállítást.

 • Raktárkészlet
  VAN
  Tömeg
  10 kg/db