Kategóriák

HIVATALOS KERESKEDÉS
ÉS SZERVIZ

Kategóriák
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Hírlevél
Házhozszállítás

Termék részletek


STIHL KMA 80 R - akkumulátoros kombimotor, AK rendszer /akku és töltő nélkül/

127 990 Ft

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ KOMBIMOTOR SZABÁLYOZHATÓ FORDULATSZÁMMAL

A STIHL KMA 80 R akkumulátoros kombimotor kiváló választás a ház körüli kertápolási munkákhoz, vaalmint nagyobb területek gondozásához. A gép sokféle kombiszerszámmal használható, melyek cseréje a gyorcsatlakozó segítségével egyszerűen és gyorsan elvégezhető. Csendes működésnek köszönhetően zajérzékeny területeken végzett munkákra is alkalmas.

Az erőteljes, szénkefe nélküli EC motorral rendelkező, kiváló egyensúlyú KMA 80 R modellhez számos kombiszerszám csatlakoztatható. A gép két teljesítményszinttel (ECO / Max) rendelkezik. A kívánt fordulatszám beállítása közvetlenül a fogantyún lehetséges. Az ECO üzemmódban a gép energiatakarékos módon üzemel, amely így az akkumulátor üzemidejét is megnöveli. A csatlakoztatott kombiszerszámtól függően a fordulatszám beállítása fokozatmentesen is lehetséges.

A szerszám nélkül beállítható körfogantyú rugalmasságot és nagy mozgásszabadságot biztosít még a szűk helyeken történő munkavégzésnél is. Forgatható akasztó a hosszú munkákhoz a heveder beakasztásához. 

Névleges feszültség 36 V
Tömeg 4,3 kg
Akkumulátorrendszer AK rendszer

  • Raktárkészlet
    VAN
    Tömeg
    6 kg/db