HIVATALOS KERESKEDÉS
ÉS SZERVIZ

Kategóriák
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Hírlevél
Házhozszállítás

Termék részletek


STIHL KM 131 R - 4-mix motoros kombigép kétkaros fogantyúval

232 990 Ft 
214 990 Ft
Kezdete: 2023.04.01   Vége: 2023.05.31

Ingyenes szállítás!

Nagy teljesítményű, szabadalmazott 4-MIX elven működő kombi-motor körfogantyúval, univerzális felhasználásra. Olaj és benzin keverékével működik. Kiváló motoros erő. Könnyen szállítható és tárolható. Praktikus gyorscsatlakozó a villámgyors szerszámcsere érdekében. Valamennyi kombiszerszámhoz használható. Egyszerűsített indítás, hosszú élettartamú papír légszűrő és nyomógombos motorleállítás.

Alapfelszereltség


Kézi üzemanyagpumpa

A kézi üzemanyag-szivattyúval egy hüvelykujj nyomással üzemanyag kerül a karburátorba. Ennek köszönhetően a motor akár egy hosszabb üzemszünet után is kevesebb rántással beindítható.


Többfunkciós markolat nyomógombos stop gombbal

A motor mindig indításra kész, és valamennyi kezelőszerv a markolatba van integrálva. A gép leállítása nyomógombbal történik.


Kétkaros fogantyú

A kétkezes fogantyút ergonomikus fogantyúnak is nevezik. A fű vágásánál lehetővé teszi a természetes kaszáló mozdulatokat. Beállítása egy szorítócsavarral történik. Nagyobb felületek nyírásához a kétkaros fogantyú a tökéletes választás.


4-MIX motor

A díjazott STIHL innováció. Az első STIHL négyütemű motor, amely olaj-benzin keverékkel működik. Egyesíti a kétütemű és négyütemű motor előnyeit. Akár 80%-kal kevesebb füstgáz, mint egy összehasonlítható kétütemű motornál. Kellemes hanggal és jó forgatónyomatékkal.


Hosszú élettartamú légszűrő

Könnyen hozzáférhető, hosszú csereperiódusú papírszűrő.


Nyomógombos stopkapcsoló

A gép mindig indításra kész, leállítása pedig gombnyomásra történik.


Dekompressziós rendszer

Annak érdekében, hogy az új 4-MIX motor indításakor minden tökéletesen működjön, dekompressziós rendszert építettünk be, amely indításkor megnöveli a szelepek nyitva tartását. Ezáltal jelentősen csökken a gép berántásához szükséges erő.


Gyorscsatlakozó

A csatlakozás a szorítócsavar egyszerű meglazításával szétválasztható. A kombiszerszámok behelyezésekor az összekötő karmantyúba épített kényszerpálya gondoskodik arról, hogy a hajtótengely automatikusan mindig a megfelelő helyzetbe forduljon. Szerszám ehhez a művelethez nem szükséges.

Lökettérfogat cm³: 36,3
Teljesítmény LE: 1,9
Teljesítmény kW: 1,4
Tömeg kg: 4,8 (Üzemanyag nélkül, eszköz nélkül)
Hossz a csatlakozóig cm: 94

  • Raktárkészlet
    VAN
    Tömeg
    5 kg/db