Kategóriák

HIVATALOS KERESKEDÉS
ÉS SZERVIZ

Kategóriák
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Házhozszállítás

Termék részletek


STIHL KM 131 R - 4-mix motoros kombigép kétkaros fogantyúval

223 590 Ft

Ingyenes szállítás és STIHL ajándékcsomag (benzinbekeverő flakon + füldugó)!

Nagy teljesítményű, szabadalmazott 4-MIX elven működő kombi-motor körfogantyúval, univerzális felhasználásra. Olaj és benzin keverékével működik. Kiváló motoros erő. Könnyen szállítható és tárolható. Praktikus gyorscsatlakozó a villámgyors szerszámcsere érdekében. Valamennyi kombiszerszámhoz használható. Egyszerűsített indítás, hosszú élettartamú papír légszűrő és nyomógombos motorleállítás.

Lökettérfogat cm³: 36,3
Teljesítmény LE: 1,9
Teljesítmény kW: 1,4
Tömeg kg: 4,8 (Üzemanyag nélkül, eszköz nélkül)
Hossz a csatlakozóig cm: 94

 

Alapfelszereltség

Kézi üzemanyagpumpa
A kézi üzemanyag-szivattyúval egy hüvelykujj nyomással üzemanyag kerül a karburátorba. Ennek köszönhetően a motor akár egy hosszabb üzemszünet után is kevesebb rántással beindítható.

 

Többfunkciós markolat nyomógombos stop gombbal
A motor mindig indításra kész, és valamennyi kezelőszerv a markolatba van integrálva. A gép leállítása nyomógombbal történik.

 

Kétkaros fogantyú
A kétkezes fogantyút ergonomikus fogantyúnak is nevezik. A fű vágásánál lehetővé teszi a természetes kaszáló mozdulatokat. Beállítása egy szorítócsavarral történik. Nagyobb felületek nyírásához a kétkaros fogantyú a tökéletes választás.

 

4-MIX motor
A díjazott STIHL innováció. Az első STIHL négyütemű motor, amely olaj-benzin keverékkel működik. Egyesíti a kétütemű és négyütemű motor előnyeit. Akár 80%-kal kevesebb füstgáz, mint egy összehasonlítható kétütemű motornál. Kellemes hanggal és jó forgatónyomatékkal.

 

Hosszú élettartamú légszűrő
Könnyen hozzáférhető, hosszú csereperiódusú papírszűrő.

 

Nyomógombos stopkapcsoló
A gép mindig indításra kész, leállítása pedig gombnyomásra történik.

 

Dekompressziós rendszer
Annak érdekében, hogy az új 4-MIX motor indításakor minden tökéletesen működjön, dekompressziós rendszert építettünk be, amely indításkor megnöveli a szelepek nyitva tartását. Ezáltal jelentősen csökken a gép berántásához szükséges erő.

 

Gyorscsatlakozó
A csatlakozás a szorítócsavar egyszerű meglazításával szétválasztható. A kombiszerszámok behelyezésekor az összekötő karmantyúba épített kényszerpálya gondoskodik arról, hogy a hajtótengely automatikusan mindig a megfelelő helyzetbe forduljon. Szerszám ehhez a művelethez nem szükséges.

  • Raktárkészlet
    VAN
    Tömeg
    5 kg/db