HIVATALOS KERESKEDÉS
ÉS SZERVIZ

Kategóriák
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Hírlevél
Házhozszállítás

Termék részletek


Stihl MH 585 /készleten! - benzines kapálógép nagy területekre

352 990 Ft 
324 990 Ft
Kezdete: 2023.09.01   Vége: 2023.10.31

Ajándék beüzemelés STIHL olajjal és ingyenes szállítás!

Földmunkából kitűnő benzinmotoros kapák a Stihl-től. Ha a föld megműveléséről van szó, a Stihl motoros kapáival öröm a munka. Ezek a gépek ugyanis minden terepen könnyűvé teszik a munkát: motorjuk erős, és az előre- és hátramenet révén különösen fordulékonyak. A Stihl motoros kapái kiválóan alkalmasak sűrűn ültetett kultúrák gondozására, akár kisebb, akár nagyobb területen.

A nagy területek mestere

Az erős motoros kapálógép előnyei nagy területeken mutatkoznak meg. A 85 cm-es munkaszélességű, erős Kohler motorral felszerelt géppel egész területek, nagyobb ágyások és kisebb táblák is figyelemre méltó gyorsasággal művelhetők meg. Az optimalizált rezgéscsillapító rendszer pedig óvja az izmokat és az ízületeket. A csoroszlya, a futómű és a tartozékok minőségi alkatrészei, a ház stabil rögzítése pedig gondoskodik arról, hogy ez a motoros kapálógép különösen erős és hosszú élettartamú legyen.

Stihl benzines kapálógép jellemzői

Állítható kézi fogantyú. A karok magassága és oldalirányú helyzete szerszám nélkül állítható. A kar szállításhoz és tároláshoz egyszerűen lehajtható.

Kohler Courage XT-6 motor. Négyütemű, OHV, azaz felülszelepelt legmodernebb technikájú, Kohler motorok gondoskodnak a nagy teljesítményről és stabilitásról. A betétedzett főtengely és az öntöttvas henger olyan kiegészítő funkciók, amelyek hosszú élettartamot biztosítanak. A Smart Choke hidegindító rendszer egyszerű és megbízható indítási folyamatot tesz lehetővé.

2 továbbítókerék. A nagyméretű Stihl motoros kapák a szállításhoz hátul egy pár kerékkel rendelkeznek, amelyet a munka során vissza kell hajtani.

Csoroszlya. A motoros kapa fékcsoroszlyájával beállítható a kapálás mélysége, ezáltal pedig a haladási sebesség is.

Osztható kapakészlet. A Stihl motoros kapák osztható kapakészlettel rendelkeznek, ami által a kapálási szélesség csökkenthető, így keskenyebb kultúrák is megművelhetők. Az oldalsó tárcsák további védelmet nyújtanak a növények számára a szántás során.

Erős, csendes felülszelepelt motor könnyű indítással. Nagy teljesítmény az erős motor valamint a speciális késformának köszönhető optimalizált talajba hatolási sorrend révén.

Speciális formájú, erős kapakések szabadalmazott kialakítással.

Rendkívül erős, merev takarólemez nagy szilárdságú polimerből készült védőszegélyekkel

Stabil hátsó futómű, felhajtható kivitelben

Kezelőkar előre- és hátramenethez

A gyorsrögzítő segítségével központilag állítható magasságú és oldalsó helyzetű tolókar egy kézzel kényelmesen és egyszerűen reteszelhető, valamint szinte mindegyik testmérethez és bármilyen jellegű talajhoz optimálisan beállítható.

Kapálási szélesség: 85 cm

Kapatest átmérő: 32 cm

Kapatagok száma: 2

Súly: 44 kg

Motor: Kohler Series XT675 OHV SC, 4 ütemű benzinmotor, 149 cm3

Motorteljesítmény: 3,2 LE (2,3 KW) 2900 ford/perc fordulatszámon

Hajtás: 1 sebesség előre, 1 sebesség hátramenet

Garantált zajteljesítményszint: 93 LwA dB(A)

Mért hangnyomásszint: 79 LpA dB(A)

  • Raktárkészlet
    VAN
    Tömeg
    44 kg/db