HIVATALOS KERESKEDÉS
ÉS SZERVIZ

Kategóriák
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Hírlevél
Házhozszállítás

Termék részletek


STIHL MH 445 /készleten/ - benzinmotoros kapa minden terepre

Ajándék beüzemelés STIHL olajjal és ingyenes szállítás!

Földmunkából kitűnő benzinmotoros kapák a Stihl-től.  Ha a föld megműveléséről van szó, a Stihl motoros kapáival öröm a munka. Ezek a gépek ugyanis minden terepen könnyűvé teszik a munkát: motorjuk erős, és az előre- és hátramenet révén különösen fordulékonyak. A Stihl motoros kapái kiválóan alkalmasak sűrűn ültetett kultúrák gondozására, akár kisebb, akár nagyobb területen.

Ideális szűk helyeken 

Az előremenettel rendelkező MH 445 modell kompakt és karcsú felépítésének köszönhetően kiválóan irányítható. Új rezgéscsillapító elemek óvják az ízületeket. A felszereltség, valamint a külön rendelhető tartozékok rugalmas használatot tesznek lehetővé a legkülönfélébb körülmények között is. Példaként említhető, hogy a munkaszélesség 45 cm-ről 25 cm-re csökkenthető, vagy akár 60 cm-re is növelhető.

Stihl benzines kapálógép jellemzői

Állítható kézi fogantyú. A karok magassága és oldalirányú helyzete szerszám nélkül állítható. A kar szállításhoz és tároláshoz egyszerűen lehajtható.

OHV-motor. A legmodernebb technikájú, felülszelepelt motorok gondoskodnak a nagy teljesítményről és stabilitásról. Ez a motortípus vízszintes tengelyű hajtómotorként működik. A több mint 11 Nm nyomatékkal működő, rendkívül erős, négyütemű motor csökkentett zaj- és füstgáz-kibocsátású.

Osztható kapakészlet. A Stihl motoros kapák osztható kapakészlettel rendelkeznek, ami által a kapálási szélesség csökkenthető, így keskenyebb kultúrák is megművelhetők. Az oldalsó tárcsák további védelmet nyújtanak a növények számára a szántás során.

2 továbbítókerék. A nagyméretű Stihl motoros kapák a szállításhoz hátul egy pár kerékkel rendelkeznek, amelyet a munka során vissza kell hajtani.

Kapálási szélesség: 45 cm
Munkaszélesség: 60 cm
Kapatest átmérő: 30 cm
Kapatagok száma: (1+1) x 2
Súly: 36 kg
Motor: Series 550 EX OHV RS, 4 ütemű benzinmotor
Motorteljesítmény: 3,0 LE (2,2 KW) 3100 ford/perc fordulatszámon
Lökettérfogat: 140 cm3
Hajtás: 1 sebesség, csak előremenet
Garantált zajteljesítményszint: 93 LwA dB(A)
Mért hangnyomásszint: 80 LpA dB(A)

 • Raktárkészlet
  VAN
  Státusz
  Raktáron    
  Tömeg
  35 kg/db