Kategóriák

HIVATALOS KERESKEDÉS
ÉS SZERVIZ

Kategóriák
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Hírlevél
Partnereink
Házhozszállítás

Termék részletek


TESY ModEco GCV 504720 C21 TSR elektromos vízmelegítő, 50l, 2000W

TESY ModEco GCV 504720 C21 TSR elektromos vízmelegítő, 50l, 2000W
  • TESY ModEco GCV 504720 C21 TSR elektromos vízmelegítő, 50l, 2000W
  • TESY ModEco GCV 504720 C21 TSR elektromos vízmelegítő, 50l, 2000W
  • TESY ModEco GCV 504720 C21 TSR elektromos vízmelegítő, 50l, 2000W
76 990 Ft

Új generációs elektromos vízmelegítő, amely ötvözi a modern dizájnt és a környezetbarát intelligens technológiát. A ModEco család minden olyan termék- és technológiai innovációt tartalmaz, amelyet az emberek a TESY-től elvárnak.

TESY ModEco elektromos vízmelegítők professzionális minőségű, energiatakarékos, magas hatásfokú, szigetelt villanybojlerek, melyeket ISO 9001-es minősítéssel rendelkező üzemben gyártanak.

A TESY ModEco GCV 504720 C21 TSR elektromos vízmelegítő, 50l, 2000W egy függőleges fali bojler 32mm-es szigeteléssel.

ELEKTRONIKUS LCD KIJELZŐ

ECO SMART MŰKÖDÉSI MÓD

Az ECO Smart üzemmódban a speciálisan kifejlesztett és megvalósított szoftvernek köszönhetően az áramköltségek csökkennek anélkül, hogy csökkenne a felmelegített víz mennyisége és a komfortérzet. Hogyan működik? A vezérlőpultba épített szoftver a mesterséges intelligenciához hasonlóan nyomon követi és megjegyzi a felhasználók szokásait, és egy olyan programot hoz létre, amely vezérli a készülék működését, hogy akkor adjon használati meleg vizet, amikor arra szükség van. Az integrált algoritmus fenntartja a gyors programváltás lehetőségét vagy véletlen zuhanyozás esetén. Az ECO SMART modul manuálisan is működtethető a maximális hőmérsékletig a beállított működési idő megváltoztatása nélkül (BOOST funkció).

CRYSTAL TECH

A Crystal Tech az összes TESY kazán víztartályának új e-mail-címe. Megvalósítása révén megnövekedett pontosság érhető el a vastagság egyenletes eloszlásánál és a fémhez való jobb tapadás, ami garantálja a kazán nagy ellenállását. A bevonat nagyobb mennyiségű titánt is tartalmaz, ami még nagyobb szilárdságot garantál. A Crystal Tech egy továbbfejlesztett felülettel is rendelkezik, amely nagyobb kopásállóságot biztosít, függetlenül a víz jellegétől - lágy vagy agresszív, megbízható korrózióvédelmet és a kazán problémamentes használatát, a víz jellegétől vagy minőségétől függetlenül.

INSUTECH

Precíz technológia nagy hatásfokú szigetelés előállítására, a tartályon belüli melegvíz hűtés védelmére, a használat pillanatáig. A technológia egyedülálló előnyei a következőkön alapulnak: Nincs hőhíd a tartály és a fali tartókonzol között, az innovatív kialakításnak köszönhetően, így akár 16%-kal alacsonyabb hőveszteség érhető el. A víztartály tökéletes igazítása a ház mentén és a szigetelés öntése precíz hőmérsékleten, így biztosítva a nagy sűrűségű poliuretán szigetelés egyenletes eloszlását.

DUGATTYÚ HATÁS

A rozsdamentes acélból (szabadalmazott elem) készült hidegvíz-fúvóka innovatív kialakítása csökkenti a hideg víz és a meleg víz keverékét, így akár 15%-kal több ivóvizet biztosít.

PLAZMAHEGESZTÉS

Csúcstechnológiás plazmahegesztési módszer a víztartály gyártásához. Precíziós technológia, amely a víztartály acéllemezével azonos vastagságú hegesztési réteget, valamint sima és sima felületet biztosít a kiváló minőségű üvegkerámia bevonat megvalósításához. Stabil hegesztési folyamat, amelyet elektronikus vezérlés garantál.

NINCS HŐHÍD  

Elhelyezés Függőleges
Éves energiafogyasztás 1360 kWh
Felmelegítési idő Δt 45K (15 - 60°C) 1:18 óra:perc
Teljesítmény 2000W
Űrtartalom 50 L
Energiaosztály C
Szín Fehér
Szélesség 470mm
Magasság 595mm
Mélység 496mm

  • Raktárkészlet
    VAN
    Tömeg
    19 kg/db