Kategóriák

HIVATALOS KERESKEDÉS
ÉS SZERVIZ

Kategóriák
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Házhozszállítás

Termék részletek


STIHL SE 62 E Nagy teljesítményű száraz- és nedves porszívó, kapcsolóautomatikával

STIHL SE 62 E Nagy teljesítményű száraz- és nedves porszívó, kapcsolóautomatikával
 • STIHL SE 62 E Nagy teljesítményű száraz- és nedves porszívó, kapcsolóautomatikával
 • STIHL SE 62 E Nagy teljesítményű száraz- és nedves porszívó, kapcsolóautomatikával
86 090 Ft

Nagy teljesítményű száraz- és nedves porszívó, professzionális alkalmazásra. Jól használható műhelyben, lakásban és ipari tevékenységeknél. Fúvó funkcióval is rendelkezik. Többlépcsős szűrőrendszer, szűrőtisztító funkció, többféle szívófej. Kapcsolóautomatikával rendelkezik, mellyel a rá csatlakoztatott elektromos berendezéssel egyidejűleg képes bekapcsolni.

 

Fúvó üzemmód

A praktikus fúvó funkcióval azok a helyek is könnyedén tisztíthatóak, ahol a szívás nem lehetséges vagy nem ajánlott. A fúvó üzemmódhoz a szívótömlőt egyszerűen a porszívó hátulján lévő nyílásba kell behelyezni.

Automatic ignition (E) and outlet

With power tool adapter, dust is removed directly while you drill, saw or grind. Especially convenient: connecting power tools to the universal suction directly.

Szűrőtisztítás

A szűrőrendszer egyszerű tisztítása érdekében. A szűrő gyors és automatikus tisztításához le kell zárni a szívócső végét, és meg kell nyomni a szűrőtisztító gombot. Így a piszkos szűrő nem csökkenti a porszívó szívóteljesítményét.

Kombi szívófej

Sima felületekhez és padlószőnyegekhez.

Többlépcsős szűrőrendszer

A szűrőbetét és a szűrőzsák kombinációja jól szűri a durva és a finom port is.

Szívócső tartó

A porszívó praktikus tárolásához. A szívófej 2 pontos rögzítéssel rögzíthető a géphez.

Tartozék tartó

A beépített tartozéktartóval az alapfelszereltség részét képező tartozékok, például a szívócső, az univerzális szívófej és a résszívó fej mindig kényelmesen és praktikusan tárolható (szimbolikus kép).

Telescopic vacuum hose

With the telescopic function, the vacuum hose can be adapted perfectly to the height of the user. By telescoping the hose, the vacuum cleaner can be stored or transported easily.

Dugalj és bekapcsoló automatika

Az elektromos szerszámokhoz való adapter segítségével - miközben Ön fúr, fűrészel vagy vág - por elszívásra kerül. Különösen komfortos: az elektromos eszközök univerzális szívógéphez történő csatlakoztatása. A szívógépet az elektromos eszközön keresztül automatikusan lehet ki- és bekapcsolni. (Ábrán hasonló)

Padlózati fúvófej/rés-fúvóka

A talaj- és fúgafúvóka igény esetén gyorsan kéznél vannak, így egyszerűen és gyorsan megoldják a legkülönbözőbb tisztítási feladatokat is. (ábrához hasonló)

Univerzális szívófej

Különböző tisztítási feladatokhoz

Max. vákuum mbar 210
Tartályűrtartalom l 20
Szívásmennyiség l/perc 3.600
 • Raktárkészlet
  VAN
  Státusz
  Raktáron    
  Tömeg
  15 kg/db