Kategóriák

HIVATALOS KERESKEDÉS
ÉS SZERVIZ

Kategóriák
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Hírlevél
Házhozszállítás

Termék részletek


STIHL RMI 522 C - robotfűnyíró + ajándék STIHL baseball sapka

STIHL RMI 522 C - robotfűnyíró + ajándék STIHL baseball sapka
 • STIHL RMI 522 C - robotfűnyíró + ajándék STIHL baseball sapka
779 990 Ft 
748 990 Ft
Kezdete: 2024.05.07   Vége: 2024.05.31

Ingyenes szállítás és ajándék STIHL baseball sapka!

 

Teljesen automatikus és kompakt robotfűnyíró közepes méretű, akár 2100 m²-es gyepfelületekhez. Mulcskaszaként egy munkalépésben vágja le a füvet, aprítja fel a nyesedéket és trágyázza, miközben kiváló eredményt és vágási mintát biztosít. Egyszerű és kényelmes vezérlés az iMOW® alkalmazáson keresztül.

Zónakezelés
A fűnyírási terület összetett szegmenseinek célzott kezelése meghatározott kiindulási pontok és kívánt zónák segítségével.

Öndokkolási funkció
Térképezés: A kezdeti, megszakítás nélküli kerületi futás lehetővé teszi az iMOW® számára, hogy belső térképet készítsen a nyírási területről. Elhelyezés: Az iMOW® a fűnyírási folyamat során mindenkor meghatározza a helyzetét. Az iMOW® hozzáadja a fűnyírási területen lévő azonosítatlan objektumokat (szigeteket) a meglévő térképhez. Közvetlen öndokkolás: Az iMOW® kiszámítja a közvetlen útvonalat a dokkolóállomáshoz, és egyenesen hazautazik.

Kompatibilis a Smart Home csatlakozással
Az RMI 522 C kompatibilis az Amazon Alexa, a Livisi/Innogy Smart Home, a Google Home és az iOS Home rendszerekkel.

Mobil hozzáférés applikáción keresztül
Az iMow alkalmazás a STIHL iMOW® robotfűnyírót önálló intelligens kerti rendszerré alakítja. Az intuitív alkalmazásmenü okostelefonról vagy táblagépről érhető el, ami azt jelenti, hogy számos fűnyírási beállítás nem csak közvetlenül a gépen, hanem menet közben is elvégezhető. Az ingyenes iMOW® alkalmazás* valós idejű áttekintést nyújt a központi funkciókról és a teljesítményadatokról. Az interaktív fűnyírási terv segítségével minden napra meghatározható az időablak, amely alatt az iMOW® robotfűnyíró rugalmasan és függetlenül dolgozik és tölti az akkumulátort. A beépített esőérzékelőnek és az online időjárás-előrejelzés fogadásának köszönhetően az automata fűnyíró csak megfelelő időjárási körülmények között nyír. A GPS lokalizáció segítségével az aktuális hely is megtekinthető és a kívánt zóna egy adott időpontban preferált fűnyírási helyként definiálható. * Az iMow alkalmazás használatának műszaki követelményei a következő címen találhatók: https://web.imow.stihl.com/systems

Akkumulátor kapacitása 104 Wh

Vágási szélesség 20 cm

Súly 10,0 kg 

 • Raktárkészlet
  VAN
  Státusz
  Raktáron    
  Tömeg
  12 kg/db