Kategóriák

HIVATALOS KERESKEDÉS
ÉS SZERVIZ

Kategóriák
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Hírlevél
Partnereink
Házhozszállítás

Termék részletek


STIHL RMA 448 VC (akkumulátor és töltőkészülék nélkül)

250 990 Ft 
240 990 Ft
Kezdete: 2024.06.19   A készlet erejéig!

Ingyenes szállítás!

A legnagyobb teljesítményű akkumulátoros (AP rendszerű) fűnyíró gép 46 cm-es munkaszélességgel, közepes méretű füves területekhez. Automatikus fordulatszám-szabályozással és áramlásoptimalizált késsel a hosszabb működési idő biztosításához. A kényelmes munkavégzést a központi vágásmagasság-állítás, a bekapcsolható fokozatmentes kerékhajtás, valamint az állítható magasságú és lehajtható komfort-tolókar segítik. Felhajtható fedelű, telítettség jelzővel ellátott, 55 literes fűgyűjtő kosárral.


Komfort-tolókar
A lehajtható komfort-tolókar egyszerűvé teszi a kezelést fűnyírás közben és a fűgyűjtő kosár kiemelésekor. A lehajtott tolókarral a fűnyíró gép helytakarékosan szállítható és tárolható. A tolókar magassága szerszám nélkül a testmagassághoz igazítható.

Áramlásoptimalizált kés

Az áramlásoptimalizált kés minimális ellenállással nyírja a füvet, miközben nem kavar fel több levegőt ma szükségesnél. A minimális ellenállás hosszabb működési időt tesz lehetővé két akkumulátortöltés között.

Felhajtható fedelű fűgyűjtő kosár

A műanyag fűgyűjtő kosár felnyitása és a kiürítése a billentőmechanizmusnak köszönhetően rendkívül egyszerű. A fűnyírás közben keletkező légáram a fűgyűjtő kosárba vezeti a lenyírt füvet és gondoskodik a kosár optimális megtöltéséről. A levegő a kosáron található lamellákon keresztül, oldalirányban távozik a talaj felé, ezzel védve a felhasználót a fűnyíró gép által felkavart szennyeződésektől. A telítettségjelző a megfelelő időpontban jelzi az ürítés esedékességét.

Polimer ház

A STIHL akkumulátoros fűnyíró gépek háza kiváló minőségű ütés-, hő- és UV-álló polimerből készül.

Lehajtható tolókar

A lehajtható tolókarral a fűnyíró gép helytakarékosan szállítható és tárolható.

ECO üzemmód

Aktivált ECO üzemmódban a motor forsulatszáma automatikusan alkalmazkodik a körülményekhez, így bizotsítva hosszabb működési időt.

Munkaszélesség cm 46
Vágásmagasság mm 25-75
Fűgyűjtő kosár l 55
Tömeg kg 24
Gép tömege kg 25
Garantált zajteljesítményszint LWA dB(A) 94
Központi vágásmagasság-állítás 6-fokozat (központi)

 • Raktárkészlet
  VAN
  Státusz
  Raktáron    
  Tömeg
  20 kg/db