Kategóriák

HIVATALOS KERESKEDÉS
ÉS SZERVIZ

Kategóriák
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Hírlevél
Partnereink
Házhozszállítás

Termék részletek


STIHL RMA 443 C (akku és töltő nélkül) - Nagy teljesítményű, kényelmes fűnyíró gép komfort-tolókarral

215 990 Ft

Ingyenes szállítás és beüzemelés!

 

A nagy teljesítményű STIHL RMA 443 C akkumulátoros fűnyíró gép kényelmesen használható közepes méretű füves területek nyírására. A szerszám nélkül 3 fokozatban állítható magasságú komfort-tolókar ergonomikus munkavégzést biztosít. Hatékony fűnyírás a 41 cm-es munkaszélességnek köszönhetően.

Az AP akkumulátor hosszabb működési ideje érdekében az RMA 443 C modell Eco üzemmóddalrendelkezik, amely automatikusan szabályozza a motor fordulatszámát. Az áramlásoptimalizált kések az energiatakarékos működést támogatják. A fordulékony gép könnyű, csendes és kibocsátás nélküli. A vágásmagasság a központi vágásmagasság-állítás segítségével hat fokozatban (25 - 75 mm között) állítható. A felhajtható fedelű, telítettségjelzővel rendelkező, 55 literes fűgyűjtő kosár egyszerűen üríthető. A QuickFix gyorscsatlakozók segítségével a gép egyszerűen szállítható és helytakarékosan tárolható. 

STIHL AP rendszerhez tartozó gépeket mindennapi, akár nehéz időjárási körülmények közti, professzionális használatra tervezték. Ezek a gépek az IPX4 vízállósági besorolással rendelkeznek, amely a belső teszteken vizsgált cseppállóságot igazolja.

 

Gép tömege kg 22
Munkaszélesség cm 41
Vágásmagasság mm 25-75
Fűgyűjtő kosár l 55
Garantált zajteljesítményszint LWA dB(A) 90
Központi vágásmagasság-állítás 6-fach (zentral)
Fűgyűjtő kosár l 55
  • Raktárkészlet
    VAN
    Tömeg
    20 kg/db