Kategóriák

HIVATALOS KERESKEDÉS
ÉS SZERVIZ

Kategóriák
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Hírlevél
Partnereink
Házhozszállítás

Termék részletek


STIHL RGA 140 - professzionális akkus fűkasza védett késes vágószerkezettel /akku és töltő nélkül/

311 990 Ft

Ingyenes szállítás!

 

AZ ÁR NEM TARTALMAZZA AZ AKKUMULÁTORT ÉS A TÖLTŐT!

 

Nagy teljesítményű akkumulátoros gyomeltávolító professzionális gyomeltávolításhoz. Beépített AP akkutartó, így az AP akkumulátorral közvetlenül működtethető. AR háti akku használatához átalakító adapterre ven szükség. Három teljesítményfokozat, melynek segítségével egyenletes fordulatszám választható. LED-kijelző az akku töltöttségéről és a választott teljesítményfokozatról ad információt a kezelő számára. Kétkaros kialakítás a kaszáló mozdulatok könnyebbé tételét szolgálja. A strapabíró gyomeltávolító hatékonyan és csekély felverődéssel távolítja el a gyomot és a füvet még a kavicsos területekről is. 

Az alacsony forgási energiával rendelkező oszcilláló tárcsás pengéknek köszönhetően a robusztus gyomirtó alacsony csúszású kaszálást tesz lehetővé még a kemény fű és aljnövényzet esetében is. Az ergonomikus kétkezes fogantyú támogatja a kasza természetes mozgását, ami különösen az önkormányzatoknál, útkarbantartó telepeken és építési udvarokban, gondnokoknál és parkgondozóknál végzett hosszabb munkáknál jelent nagy előnyt.

Az RGA 140 akkumulátoros körkasza csendes EC-motorral rendelkezik, három állítható teljesítményszinttel. A kényelmes, egykezes, sebességszabályozóval ellátott multifunkciós fogantyúval folyamatosan szabályozhatja a sebességet a lehető leghatékonyabb munkavégzés érdekében. A légszűrő hosszú élettartamot biztosít a készüléknek, mivel a motor optimális hűtést kap. Ez a légszűrő ráadásul könnyen tisztítható. Az alacsony zajkibocsátásnak köszönhetően ezzel a STIHL szerszámmal is gond nélkül dolgozhat, különösen zajérzékeny területeken. A STIHL RGA 140 akkumulátoros gyomirtó szerszámháza elő van készítve a STIHL Smart Connector 2 csatlakozó felszerelésére.

 

Teljes hossz: 183 cm
Vágókörátmérő: 230 mm
Vágószerszám: RG forgókés
Súly: 6,4 kg akku nélkül
Akkumulátor technológia: Lithium-Ion 36 V
EC motor
PRO akkumulátoros
Üzemidő egy töltéssel: AP 200 akkuval max. 40 perc, AP 300s akkuval 80 perc
Hangnyomásszint: 81 dB(A)
Zajteljesítményszint: 93 dB(A)
Rezgésgyorsulás jobb: 2,3 m/s2
Rezgésgyorsulás bal: 2,4 m/s2
Rezgésgyorsulás bal, fém pengével: 2,1 m/s2
Hanghatás: Zajmentes
Töltő és akku nélkül

  • Raktárkészlet
    VAN
    Tömeg
    8 kg/db