Kategóriák

HIVATALOS KERESKEDÉS
ÉS SZERVIZ

Kategóriák
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Hírlevél
Házhozszállítás

Termék részletek


STIHL HS 82 R /készleten/ - Alacsony késsebességű, profi sövénynyíró + ajándék HP olaj

286 990 Ft 
272 990 Ft
Kezdete: 2024.03.08   A készlet erejéig!

Ingyen szállítás, ajándék 100ml HP olaj!

Alacsony késsebességű, profi sövénynyíró erős vágásokhoz. Egyszerűsített indítási rendszer, STIHL antivibrációs rendszer, hosszú élettartamú légszűrőrendszer, kétoldalt köszörült kések idősebb hajtások vágásához, forgatható többfunkciós markolat, vágás- és vezetővédelem, leállító gomb.

 

Antivibrációs rendszer

A rezgéscsillapító gumibakok, valamint az acélrugók a minimumra csökkentik a fogantyúkra átvitt rezgéseket, így biztosítva az erőkímélő munkavégzést (az ábrán egy STIHL HS 81 látható).

 

STIHL 2-MIX motor

A STIHL új 2-MIX technológiájú kétütemű motor nagy teljesítményről és kiváló motoros erőről gondoskodik, emellett akár 20%-os üzemanyag-megtakarítást biztosít az azonos teljesítményű motorokhoz képest.

 

R jelű kivitel

A sövénynyírók R változatával vastagabb, erősebb ágak vághatók. Ezek a berendezések nagy fogtávolságú és késmagasságú késgeometriával rendelkeznek. A hajtásáttétel nagy vágási erőt biztosít. Az R változatok így elsősorban vastagabb ágak nagy mennyiségű visszavágására alkalmasak, de ezzel a változattal a formázási munkák is gyorsabban és könnyebben végezhetők.

 

Kétoldalas vágókés

A STIHL sövénynyírói kétoldalas vágókésükkel függőleges és vízszintes vágás esetén is tökéletes munkát végeznek. Azáltal, hogy a kés mindkét oldala dolgozik, a sarkokban is optimális eredmény érhető el. Az elfordítható fogantyúnak köszönhetően bal- és jobbkezesek is használhatják.

 

Forgatható többfunkciós markolat

A multifunkciós fogantyú balra és jobbra is 90°-kal elforgatható. Ezáltal a gép – függetlenül attól, hogy függőlegesen vagy vízszintesen vágnak vele – mindig az ergonómiailag legkedvezőbb helyzetben lesz. A sövénynyírók ennek köszönhetően bal- és jobbkezesek számára is univerzálisan használhatók. A képen a HS 81 R/T változat látható.

 

Elektronikus gyújtás

A tökéletesen szigetelt elektronikus gyújtószerkezet garantálja a megbízható indítást és a zavartalan motorműködést. A magas gyújtófeszültség stabil gyújtószikrát és hosszú gyújtási időtartamot biztosít. Ez az üzemanyag tökéletesebb égéséhez és csökkentett füstgázkibocsátáshoz vezet. 

 

Kézi üzemanyagpumpa

A kézi üzemanyag-szivattyúval egy hüvelykujj nyomással üzemanyag kerül a karburátorba. Ezáltal egy hosszabb üzemszünet után is kevesebb rántással beindítható a motor. 

 

Hosszú élettartamú levegőszűrő

A könnyen hozzáférhető, hosszú csereperiódussú filcszűrő.

 

Fogantyún kialakított akasztófül

Házba integrált beakasztószem a falra akasztáshoz. Ezáltal a gép helytakarékosan és biztosan tárolható.

 

Szerszám nélkül nyitható tankzárak

Szabadalmaztatott speciális zár üzemanyagtartályokhoz. Az ezzel ellátott motoros gépek tankjai gyorsan, nagyobb erőkifejtése nélkül és szerszám nélkül nyithatóak és zárhatóak le újra. 

 

Egykaros kezelés

A gép funkcióinak - mint hideg- és melegindítás, üzemelés és leállítás - irányítása egyetlen kar segítségével történik. Ez a kezelést különösen komfortossá és biztossá teszi, mivel így a kéz mindig a fogantyún maradhat.

 

Kétélű sövényvágókés

Kétoldalon élezett sövényvágókés. A kifinomult formájú kések még tökéletesebb vágást eredményeznek.

 

Vágáshossz cm 60
Lökettérfogat cm³ 22,7
Teljesítmény LE 1
Teljesítmény kW 0,7
Tömeg kg 1) 5,3
Hangnyomásszint dB(A) 2) 94
Zajteljesítményszint dB(A) 3) 107
Rezgésgyorsulás, jobb oldal m/s² 4) 3,1
Rezgésgyorsulás, bal oldal m/s² 4) 2,7
Teljes hossz cm 120
Fogtávolság mm 38


1) Üzemanyag nélkül, kompletten
2) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2,5 dB(A)
3) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2,5 dB(A)
4) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2 m/s²

 

 • Raktárkészlet
  VAN
  Státusz
  Raktáron    
  Tömeg
  6 kg/db