HIVATALOS KERESKEDÉS
ÉS SZERVIZ

Kategóriák
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Hírlevél
Házhozszállítás

Termék részletek


Pálinkafőző 50 L-es LUX üveg toronnyal ELEKTROMOS fűtéssel

Pálinkafőző 50 L-es LUX üveg toronnyal ELEKTROMOS fűtéssel
  • Pálinkafőző 50 L-es LUX üveg toronnyal ELEKTROMOS fűtéssel
  • Pálinkafőző 50 L-es LUX üveg toronnyal ELEKTROMOS fűtéssel
  • Pálinkafőző 50 L-es LUX üveg toronnyal ELEKTROMOS fűtéssel
763 990 Ft

Ingyen szállítással és ajándék szeszfokolóval!

A " LUX " pálinkafőző berendezés lehetőséget nyújt a maximálisan aromás, erős (70% -80%) alcohol tartalmú, későbbiekben javított nyers párlatok előállítására. Az aromaerősítő torony segítségével egy menetben tudjuk a lepárlást végrehajtani. Ennek köszönhetően egy tökéletesen tiszta végterméket kap, nincs szükségtisztázásra.
 
Adesztillálás teljesítménye eléri a 4l/órát és akár 90%-os tisztaságot.  

 A 4 tányéron lévő réz buboréksapkák nem csak a lepárlás idejét gyorsítják, hanem az aromák dúsítását is elősegítik. Ennek a módszernek jellemzője a frakciók szétválasztása a lemez sapkában, nevezetesen gőzt erőltetve a folyadék rétegein át.
 
Lepárláskor  nagy terület keletkezik  a “folyadék-gőz” és a a felemelkedő buborék határán, amely közrejátszik  a hő és tömeg átadás folyamatában. Ígyminél több kémiai gőz lép reakcióba folyadékkal, ez megnövekedett ethanolszintet eredményez és csökkenti a káros szennyeződéseket a kondenzátorbemenetelénél.
 
Az elválasztó tornyok hűtését két kontur látja el, a mini elválasztó tornyokkikapcsolhatóak (lekapcsolhatóak).
 
A lepárló metódusok olyan italok előállítására adnak lehetőséget, mint a whiskey, gyümölcsszesz, grappa, vados, polugar, gabona bor stb., tehát melyeknek fontos javítani a szerves tulajdonságát a nyeranyagnák köszönhetően pl.: alma,szőlő...
 
A hőálló üvegfallal készített dúsító toronynak köszönhetően, láthatóvá válik az összes főzési folyamatunk, valamint összességében közel 1/3 energiaszükségletet és lepárlási időt biztosít.

Az aromaerősítő torony és az üst is digitalis hőmérővel ellátott.  

A berendezés duplafalú, zárt terű és zárt rendszerű 50 L-es üsttel rendelkezik.

Duplafal előnye a leégés megakadályozása, a zárt rendszer pedig a hatékonyabb, gyorsabb felfűtést és az egyenletes hő leadást biztosítja. 

Kisebb mennyiségű cefre lepárlására maximálisan alkalmas, de ha valakinek bőséges cefre áll rendelkezésére, az se aggódjon, hiszen a gyorsasága miatt hatékonyabb, mint egy kétlépcsős 100L pálinkafőző...


MŰSZAKI ADATOK:
 
Az egész szerkezet magas-minőségű rozsdamentes acélból készült (AISI 304 és AISI 316) minimálisan 1.5 mm-es falvastagsággal, mely teljesen szétszedhető, könnyen tisztítható és tárolható.
 
Torony átmérője:               40mm
Torony magassága:           611 mm
Hűtő fogyasztása:           40-60L/óra

  • Raktárkészlet
    VAN
    Tömeg
    55 kg/db