Kategóriák

HIVATALOS KERESKEDÉS
ÉS SZERVIZ

Kategóriák
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Hírlevél
Házhozszállítás

Termék részletek


HONDA HRN536 VYE Önjáró Fűnyíró

354 900 Ft

Ingyenes szállítás országosan!

 

Ez a gép a közép profi kategóriában a legjobb ár-érték arányt képviseli, mivel önjáró, erős, 3,2 kW teljesítményre képes Honda motorral rendelkezik, és az automata szivatónak köszönhetően nem okoz többé nagy erőfeszítést elindítása sem. Az átdolgozott fűnyíróháznak, és fűgyűjtőnek köszönhetően javult a levegő áramlása a gépen belül ezzel még hatékonyabbá téve a munkát – a kések forgása vákuumot kelt, ezzel megemeli a fűszálakat, melyeket a vágókések merőlegesen vágnak el, nem a fű hosszában, továbbá mulcsozáskor a ledarált nyesedék nem a fűszálak tetejére, hanem a tövekhez hullik vissza, így nem tapadnak apró fűszálak senkinek a talpához fűnyírás után és a nyesedék is oda kerül, ahol szükség van rá, a talajra.

 

53 cm-es vágószélessége miatt elsősorban nagyobb területek karbantartására ajánljuk, ahol kevés a szűk átjáró. Smart Drive rendszerének köszönhetően a felhasználó saját adottságainak és kívánalmainak megfelelően állíthatja be a hajtókar magasságát, helyzetét, valamint a haladási sebességet – akár 6 km/h sebességig. Késkuplungos modell – a fűnyíró kések a motortól függetlenül szabályozhatók, így a fűgyűjtőzsák ürítésekor nem szükséges a benzinmotort is leállítani, a vágókések a gyűjtőzsák visszahelyezése után egy kar segítségével újraindíthatók.

 

Két késes modell, ami a fű gyűjtésekor és mulcsozáskor is hasznos. A vágás során az egymás mellett elhelyezkedő kések a levágott nyesedéket tovább aprítják, ezzel több fű fér a gyűjtőzsákba, illetve mulcsozás esetén apróbb nyesedék darabok kerülnek vissza a talajra, melyek gyorsabban lebomlanak. Szintén nagy hasznát vehetjük a helytakarékos gyűjtésnek ősszel a lombhullás idején, hiszen a fáról lehulló leveleket is apróra darálja, amely aztán kisebb helyen elfér, kevesebb zsákot kell használni annak begyűjtéséhez.

A kések és a fűnyíróház védelmének érdekében fűnyírás előtt mindig ellenőrizze a kezelendő területet és távolítsa el a köveket, fadarabokat, drótokat és egyéb, oda nem illő tárgyakat, esetleg állati ürüléket.

Ne felejtse el minden használat után kijáratni az üzemanyagot a fűnyíróból – így megelőzhető a karburátor dugulás.

Benzin kijáratása: A fűnyírás végeztével zárja el a benzincsapot és hagyja a motort járni, amíg magától le nem áll. Ez akár 1-2 percig is eltarthat.

 

Vágószélesség 53 cm
Állítható magasság Van
Vágásmagasság 27 - 100mm
Fűgyűjtő Van
Fűgyűjtő űrtartalma 70 L
Tömeg 37 kg

 • Raktárkészlet
  VAN
  Státusz
  ÚJ    
  Tömeg
  35 kg/db