Kategóriák
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Házhozszállítás

Termék részletek


DES Vajdasági pálinkafőző 30 L - AKCIÓS ÁRON! + AJÁNDÉK SZESZFOKOLÓ!

119 990 Ft

A termék hobbi célra, kis mennyiségű pálinkafőzésre lett kifejlesztve, otthoni használatra, szűk és zárt helyiségekben egyaránt. Könnyen hordozható és elegendő egy személy is a kezeléséhez.


Termékünk minden egyes része, amely érintkezik a cefrével és a szeszes párlattal kizárólag minősített rézből készült (99,96% tisztaságú). A réz nagyon jó hővezető, ellenáll a szerves savaknak, valamint nagyon jó hatással van a desztillált párlat ízére és illatára, bizonyítottan jobban, mint bármely másik fém (rozsdamentes acél, alumínium stb.). Ezért a réz üstből előállított pálinka tisztább ízű és illatú.

Az üst a felső nyílásban tölthető fel, szimpla falú, tehát az üstházból a láng közvetlenül az üst alját, illetve azzal a cefrét melegíti. Az üzemeltetőnek figyelnie kell a tűz lángjának méretére, megelőzve így az alapanyag leégését.

Az üstház teljes egészében hidegen sajtolt lemezből, erősített élekkel, erősített perforációkkal készült, valamint gázzsámoly bevezető nyílással ellátott. A kupola beépített hőmérővel rendelkezik, melyet a páracső köt össze a hűtőedénnyel. Az üst koszorún lévő rézcsésze, valamint a kupolán és a páracsőnél található hollanderek a leghatékonyabb vízzárású rendszert biztosítják, tömítésként szolgálnak.


A hűtőedény kétszeres átrozsdásodási védelemmel van ellátva, így növelve annak élettartamát. Az edényen lévő perforált erősítések növelik tartását, erősségét, a széles talpazat pedig az edény stabilitását biztosítja. Minden illesztés, csatlakozási hely szivárgásbiztosra lett elkészítve. Űrtartalma a 30 L berendezés esetén 60 liter.

PALINKAFŐZŐ ALKATRÉSZEK       ANYAGÖSSZETÉTEL      ANYAGVASTAGSÁG
Alsó                                             Réz 99,96%                         1mm
Fal                                               Réz 99,96%                         0,8mm
Felső rész                                    Réz 99,96%                         1mm
Fedő                                           Réz 99,96%                          0,8mm
Hűtő                                           Galvanizált acél                 0,5mm
Spirál cső                                    Réz cső                               O22x1mm

  • Raktárkészlet
    NINCS
    Tömeg
    24 kg/db