Kategóriák

HIVATALOS KERESKEDÉS
ÉS SZERVIZ

Kategóriák
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Házhozszállítás

Termék részletek


Al-ko Sub 10000 DS Comfort merülő szivattyú

24 490 Ft

Strapabíró, praktikus és nagy teljesítményű 
Felületszívás 3 mm-ig. 8 000 l/óra szállítási mennyiség 
Ideális medencék, ciszternák, kutak vagy elárasztott pincék vizének szivattyúzásához 
Állítható szivattyúláb 

Nemes belső értékek: 
Az AL-KO merülő szivattyúk különösen hosszú élettartamát és megbízhatóságát strapabíró rozsdamentes acél tengely, karbantartásmentes golyóscsapágy, ellenálló háromlépcsős tömítés és masszív ház garantálja. 
  
Univerzális méret: 
Az univerzális csatlakozóidomnak köszönhetően minden kereskedelemben kapható méretű tömlő felszerelhető. A szivattyú felső részének kiömlőnyílása az optimális hűtésről is gondoskodik felületszívás üzemmódban. 
  
Optimális szintszabályozás: 
Az úszókapcsoló szabadon beállítható, pozícionáló tartójával gyorsan beállíthatók a szivattyú be- és kikapcsolási pontjai különböző szintmagasságokban. 
  
Szivattyúzás mesterfokon: 
A megfelelő DS merülő szivattyú modell kiválasztása feladja a leckét. Az állítható szivattyúlábnak és a nagyméretű beömlőnyílásoknak köszönhetően ugyanis egyaránt ki tudunk szivattyúzni nagy vízmennyiséget és kb. 3 mm-es felületszintig felületszívást is alkalmazhatunk. 
  
  
Technikai adatok: 
  
Termékcsalád Klarwasser 
Működési mód hálózati hajtás 
Felületszívás (mm) 3 
Kábelhossz (metrum) 10 
Teljesítmény Watt-ban 450 
Termék méret (HxSzxM) 18,7x19,0x29,3 cm 
Max. merülési mélység (m) 5 
Max. szállítási magasság (metrum) 7 
Max. szállított mennyiség liter/óra 8 000 
Nyomócsonk Ø G 1,25" (41,9 mm) 
Felületszívás igen 
Tömeg (kb. ) kg. 5,5 
  

Sokoldalú merülő szivattyúk: 
  
A merülő szivattyúk centrifugális elven működnek: A szívónyíláson keresztül a motor által hajtott járókerékre kerül a víz. A járókerék a vizet tengely irányban szívja fel, amit járókerék lapátjai a tárcsa szélei irányába továbbítanak. Megkülönböztetünk víztelenítésre és önözésre való szivattyúkat. Előbbiek relatív kis nyomást építenek fel, de nagy vízszállításuk van, míg az utóbbiak az öntözéshez elegendően nagy nyomással rendelkeznek, de kisebb a vízszállításuk. Ilyenek a nagynyomású merülő szivattyúk és a mélykút szivattyúk, melyek a felsőbb emeletekre is felnyomják a vizet. 

A szennyvízszivattyúk különleges esetet jelentenek: ezen szivattyúknak a tisztavíz mellett a szennyezőanyagot vagy lebegő részecskéket tartalmazó vízzel is meg kell birkózniuk. Ez jelentősen növeli az anyag és a motor terhelését.

  • Raktárkészlet
    VAN
    Tömeg
    5,5 kg/db