HIVATALOS KERESKEDÉS
ÉS SZERVIZ

Kategóriák
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Hírlevél
Házhozszállítás

Termékek


DES Vajdasági pálinkafőző 30L, keverővel, horganyzott, spirálcsöves, 50 L-es hűtővel
DES Vajdasági pálinkafőző 30L, keverővel, horganyzott, spirálcsöves, 50 L-es hűtővel

Vajdasági DES pálinkafőző 30 L keverővel, horganyzott, spirálcsöves, 50 L-es hűtővel

A termék hobbi célra, kis mennyiségű pálinkafőzésre lett kifejlesztve, otthoni használatra, szűk és zárt helyiségekben egyaránt. Könnyen hordozható és elegendő egy személy is a kezeléséhez.


Termékünk minden egyes része, amely érintkezik a cefrével és a szeszes párlattal kizárólag minősített rézből készült (99,96% tisztaságú). A réz nagyon jó hővezető, ellenáll a szerves savaknak, valamint nagyon jó hatással van a desztillált párlat ízére és illatára, bizonyítottan jobban, mint bármely másik fém (rozsdamentes acél, alumínium stb.). Ezért a réz üstből előállított pálinka tisztább ízű és illatú.


Az üst a felső nyílásban tölthető fel, szimpla falú, tehát az üstházból a láng közvetlenül az üst alját, illetve azzal a cefrét melegíti. Az üzemeltetőnek figyelnie kell a tűz lángjának méretére, megelőzve így az alapanyag leégését. A cefre leégésének elkerülése érdekében a Gyártó a 30 literes berendezést beépített keverőlapáttal látta el, amely szintén rézből és az élelmiszeriparban használatos anyagból készült.


Az üstház teljes egészében hidegen sajtolt lemezből, erősített élekkel, erősített perforációkkal készült, valamint gázzsámoly bevezető nyílással ellátott. A kupola beépített hőmérővel rendelkezik, melyet a páracső köt össze a hűtőedénnyel. Az üst koszorún lévő rézcsésze, valamint a kupolán és a páracsőnél található hollanderek a leghatékonyabb vízzárású rendszert biztosítják, tömítésként szolgálnak.


A hűtőedény kétszeres átrozsdásodási védelemmel van ellátva, így növelve annak élettartamát. Az edényen lévő perforált erősítések növelik tartását, erősségét, a széles talpazat pedig az edény stabilitását biztosítja. Minden illesztés, csatlakozási hely szivárgásbiztosra lett elkészítve. Űrtartalma a 30 L keverős berendezés esetén 50 liter.

PALINKAFŐZŐ ALKATRÉSZEK       ANYAGÖSSZETÉTEL      ANYAGVASTAGSÁG
Alsó                                               Réz 99,96%                      1mm
Fal                                                 Réz 99,96%                      0,8mm
Felső rész                                       Réz 99,96%                      1mm
Fedő                                              Réz 99,96%                      0,8mm
Hűtő                                              Galvanizált acél             0,5mm
Spirál cső                                       Réz cső                           O22x1mm

Üst mélység 29cm


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről