- STIHL gépek
- Pálinkafőzők
- Létrák
- Kertészeti kisgépek
- Fűnyírók
- Láncfűrészek
- Kertészeti kistraktor és rotációskapa
- Japán kistraktorok
- Fűkasza
- Szegélynyíró
- Sövényvágó
- Elektromos kéziszerszámok
- Építőipari gépek
- Kéziszerszámok
- Gyümölcsfeldolgozás
- Borászati kellékek
- Bogrács, üst, grill
- Akkumulátoros gépek
- Szivattyúk
- Fűtés
- Öntözéstechnika
- Magasnyomású mosók
- Kompresszorok
- Áramfejlesztők
- Háztartási szemetes kukák
- Hegesztés, forrasztás
Zománcozott gulyás bográcsok 3-tól 50 literig
Hagyományos gulyásleves
Hozzávalók:
- 1 kg marhalábszár
- 2 nagy fej vöröshagyma
- 0,5 kg krumpli
- 5 darab szép, nagy sárgarépa
- 1 közepes fej zeller
- 7 gerezd fokhagyma
- 3 kisebb paradicsom
- 1 tv paprika
- 2 evőkanál pirospaprika
- 2 teáskanálnyi őrölt kömény
- 1 csokor petrezselyem
- 5 dkg sertészsír
- só, frissen őrölt bors
Elkészítés ideje: Három óra.
Elkészítés menete:
Végy egy jó nagy lábost, ez tulajdonképp elengedhetetlen a legtöbb főzési manőverhez. Ezután gyújts alá az edénynek, majd fonnyaszd meg a zsíron a felkockázott hagymát. Amíg szépen összeesik, a húst mosd meg jó alaposan, és vágd apró kockákra, valamint nyomd össze kissé a fokhagymát, és darabold különböző méretű egységekre, legyen kéznél a kömény és a pirospaprika is! Ha a hagyma elérte a megfelelő állapotot, add hozzá a fokhagymát és a köményt, keverj rajta párat így, majd add hozzá a húst is, pirítsd körülbelül egy percig, ezután vedd le a lábast a tűzről, keverd a benne lévőkhöz a paprikát is, és ha kell, öntsd fel egy nagyon kevés - körülbelül egy deci - vízzel. Így főzd tovább, gyakran kevergetve, majd szép sorban add hozzá a nagyjából azonos méretűre vágott krumplit és a többi zöldséget, aztán a paprikát és a paradicsomot is. Öntsd fel legalább annyi vízzel, hogy épp ellepje a húst, tedd kis lángra a tűzhelyet, és szép lassan főzz mindent puhára. Amikor már úgy néz ki, hogy jó lesz, tedd bele a petrezselymet és némi frissen őrölt borsot, majd szaggasd bele a csipetkét, ha az is megfőtt, elkészült.
-
Raktárkészlet NINCSTömeg 5 kg/db