Kategóriák

HIVATALOS KERESKEDÉS
ÉS SZERVIZ

Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Házhozszállítás

Termék részletek


STIHL RMI 632 PC Intelligens és teljesen automatikus robotfűnyíró

STIHL RMI 632 PC Intelligens és teljesen automatikus robotfűnyíró
 • STIHL RMI 632 PC Intelligens és teljesen automatikus robotfűnyíró
 • STIHL RMI 632 PC Intelligens és teljesen automatikus robotfűnyíró
 • STIHL RMI 632 PC Intelligens és teljesen automatikus robotfűnyíró
 • STIHL RMI 632 PC Intelligens és teljesen automatikus robotfűnyíró
 • STIHL RMI 632 PC Intelligens és teljesen automatikus robotfűnyíró
939 990 Ft

+ Ajándék FS45 akkus szegélynyíró és ingyen szállítás!

Teljesen automatikus robotfűnyíró nagyméretű füves területekhez. A mulcsozó funkciónak köszönhetően a levágott fűnyesedék természetes trágyaként hasznosul. Az iMOW alkalmazással táblagépről vagy okostelefonról is elérhető, melynek segítségével a robotfűnyíró minden fontos funkciója és teljesítmény adata akár a karosszékből is elérhető. Akkumulátorkapacitás: 194 Wh, munkaszélesség: 28 cm, tömeg: 14 kg

Szállítási csomag tartalma

A STIHL iMOW® robotfűnyíró szállítási csomag tartalma: robotfűnyíró, dokkoló állomás, 4 db rögzítő, iMOW® vonalzó. Az iMOW® robotfűnyíró beüzemeléséhez külön rendelhető telepítő csomag vásárlása szükséges!

 

Mozgó burkolat érzékelőkkel

Az erős kialakítású burkolat védi a STIHL iMOW® robotfűnyírókat az időjárás hatásaival és az akadályokkal szemben. A beépített érzékelők észlelik, ha az iMOW® nekiütközik valaminek, és azonnal irányváltást kezdeményeznek.

 

Dokkoló állomás

A dokkoló állomás a STIHL iMow® robotfűnyíró szállítási csomagjának része, a robotfűnyíró akkumulátorának töltésére szolgál. Fűnyírás közben a gép a határoló huzalban futó jeleket követi, melyet a dokkoló állomás szolgáltat. Eső vagy az akkumulátor lemerülése esetén a robotfűnyíró visszatér a dokkoló állomásra, és az akkumulátor feltöltődik. A dokkoló állomás a füves területen kívül és belül is elhelyezhető.

 

Mulcsozó nyírószerkezet

A stabil mulcsozó kés törésbiztos, és még magasabb fű esetén is szép nyírási képet ad. A kés minden leállítást követően megváltoztatja a forgásirányát, így a pengék egyenletesen kopnak. A kés szerszám nélkül cserélhető.

 

Hozzáférés mobilalkalmazáson keresztül

A modellnevükben a "C" megjelölést is tartalmazó iMOW® robotfűnyírók az iMOW® alkalmazáson keresztül isirányíthatóak, így bizonyos beállítások táblagépen vagy okostelefonon keresztül is elvégezhetőek. * Az iMOW alkalmazás használatára vonatkozó műszaki követelmények a következő címen találhatók: https://web.imow.stihl.com/systems

 

Adaptive slope speed dőlésérzékelő

A STIHL iMOW® robotfűnyírók a dőlésérzékelői jeleit folyamatosan nyomon követve automatikusan hozzáigazítják a sebességet az egyenetlen terep adottságaihoz.

 

Dinamikus nyírási terv

A dinamikus nyírási terv segítségével minden napra megadható egy időablak, amelyen belül a STIHL iMOW® robotfűnyíró üzemelhet. Az így definiált időszakokon belül a gép automatikusan határozza meg, hogy az optimális eredmény eléréséhez pontosan mikor kell lenyírni a gyepet. A dinamikus nyírási terv a kezelőpanelen keresztül vagy akár okostelefonról/táblagépről is programozható az iMOW® alkalmazás segítségével. * Az iMOW alkalmazás használatára vonatkozó műszaki követelmények a következő címen találhatók: https://web.imow.stihl.com/systems

Üzemi fordulatszám (1/perc) rpm 3.150
Vágásmagasság mm 20-60
Tömeg kg 15
Maximális emelkedés % 45
Munkaszélesség cm 28
Akkumulátor típusa Li-Ionen
 • Raktárkészlet
  VAN
  Tömeg
  14 kg/db