HIVATALOS KERESKEDÉS
ÉS SZERVIZ

Kategóriák
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Hírlevél
Házhozszállítás

Termék részletek


GTS 1300G - ÁGAPRÍTÓ GÉP

1 389 990 Ft

Ingyenes szállítás és ajándék védőszemüveg!

A GTM Professional több éves tapasztalattal rendelkezik az ágaprítók fejlesztésében és gyártásában. A GTS sorozat az egyik legkeresettebb aprító a nyugat-európai piacon, ezt alátámasztják a vevői visszaigazolások, a kiváló ár-érték arány, a teljesítmény és a minőség. A gép átgondolt, egyedi dizájnnal rendelkezik. A bemeneti nyílás alatt elhelyezett motornak köszönhetően kompakt és helytakarékos.

A gépet vontathatja a rendeltetési helyére, vagy egyes részeit könnyen szétszerelheti és így eljuttathatja akár személygépkocsival is a kívánt területre. A gép szétszerelése és összeszerelése összesen 5 perc.

A nagy teljesítményű ágaprító gép szíve a terjedelmes dob, amelyen két nemesacélból készült kés helyezkedik el (ezek forgathatók és élezhetők). A géptesten helyezkedik el az ellenkés is, amely segítségével a faágak összeaprítódnak, és kiválóan hasznosítható faapríték képződik belőlük. A rendszer működésének nagy előnyei közé tartozik, hogy az ágbehúzás külön behúzó szerkezet nélkül történik, így a faágakat a kezelő személyzetnek csak adagolnia kell az adagolónyílásba. A 600-as típus az 5 cm átmérőjű faágakat is képes felaprítani, a 900-as típus megbirkózik a 8 cm átmérőjű ágakkal, és a teljesen professzionális, széles adagolónyílással ellátott 1300-as extra modell felaprít akár 10 cm átmérőjű faágakat is.

 


Max. törőerő (cm): 10
Motor Loncin GTM G390F sorozat
Max. teljesítmény  (kW/HP): 8,2 / 11
Hengerűrtartalom  (ccm): 389
Indítás kézi
Üzemanyag ólommentes benzin
Üzemanyagtartály  (l): 6.5
A kémény nyitási magassága a talaj felett (cm): 103
A bemeneti nyílás mérete (cm): 28 x 50
A kifolyó kémény nyílásának magassága (cm): 160
Olajérzékelő Igen
Kiadási irány oldalt
Fűrész dőlése szöge a talapzaton  (°): terelő, 85
Vészleállító kapcsoló Igen
Kerekek átmérője  (mm): 390
Kerékcsapágyak Igen, golyós
Kések 2 forgó + 1 stabil ellenkés

Súly (kg): 189.00
  • Raktárkészlet
    VAN
    Tömeg
    189 kg/db